Megmaradt egy adag darált húsom, mert többet daráltam le a töltött kagyló tésztához. Azon töprengtem, hogy mi legyen belőle. Fasírt? Az volt a múlt héten, bár mi nagyon szeretjük, de azért a jóból is megárt a sok.
Hoppá, hortobágyi húsos palacsinta lesz. Bekevertem a palacsinta tésztát és állni hagytam (hozzávalókat nem tudok írni, mert én még sosem mértem ki). Legtöbbször akkor készítek, ha sok pörkölt készült és megmarad.
Most nem ez a helyzet állt elő.
A darált húshoz készítettem egy pörkölt alapot és azon pároltam meg a húst. Mikor kész lett kicsit hűlni hagytam, majd az aprítógépben pépesítettem. (ma nálam lesz unokám és nem szereti darabosan). Hozzákevertem egy fél tejfölt, utána ízesítettem. Ez lett a töltelék.
Nagyon finom lehet, ki fogom próbálni
VálaszTörlésSzenzációs!
VálaszTörlésJöhetek vacsorázni? :)
VálaszTörlésJöhetsz, de valami mást, mert egy falat sincs belőle.
VálaszTörlésHű,de megkóstolnám!Finom lehet!Szuper a blogod!
VálaszTörlés