2012. július 2., hétfő
Wellington bélszín
Ricsi munkatársam hónapok óta kéri, hogy készítsünk együtt Wellington bélszínt. Megígértem neki, hogy amint jobban leszek és lesz türelmem, hogy elkészítsük együtt, szólok. Ez a hét vége felelt meg mindkettőnknek így aztán beterveztük szombatra a közös sütés-főzést. Nagyon szereti a hasát a fiú.
Mondjuk becsületére váljon, meg is főz otthon.
Hét közepén megvettem a bélszínt és kiporcióztam. Amelyik része szép egy forma volt, azt bepácoltam, borssal és mustárral. Folpackba csomagoltam és ment a hűtőbe 3 napra.
A maradékból lesz majd tatárbifsztek és pár db szelet is került a mélyhűtőbe.
A tésztáját már rég kinéztem a "Tészta varázs" szakácskönyvből.
Kora reggel összeállítottam a tésztát.
Nagyon jól sikerült, mindenkinek ízlett.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
1 megjegyzés:
Hú, Vali, ez gyönyörű lett!
Megyek hozzád vacsorára, meg a tatárbifsztekes vacsira is, amikor sorra kerül, sőt, a fagyasztóba rejtett szeletekre is meghívhatsz :D
Megjegyzés küldése