2010. március 7., vasárnap

Űrbéli kapcsolatok

 
Edotól kaptam ezt a kedves figyelmességet. Miközben itt rendezgetem a gondolataimat (reggel ez nem könnyű), rácsodálkoztam, hogy mennyi "ismerősöm" lett az éteren keresztül. A "valóvilágban" talán sosem találkoztam volna velük. Autóba sem kell ülnöm a telefont sem kell felvennem és mégis egy kicsit az életük része lehetek. Hatalmas távolságokat tehetek meg percek alatt és még csak időpontot sem kell egyeztetnem az érintettel. Akkor megyek hozzá amikor én szeretnék és ő akkor jön hozzám amikor neki éppen ideje és kedve van. Recepteket cserélünk, családi dolgokról "beszélgetünk". Annyit mutatunk meg magunkból amennyit mi szeretnénk.

Örömmel tölt el, hogy közéjük tartozom.


Limara
Limara
Napmátka
 Praktika sok gyerekhez
Kiskukta
Őszülő Ő mindig is az életem része volt és lesz, mert a testvérem
Brigitta
Fruzska
Daisy
Fazékba zárt szellem


Sorolhatnám még azokat akiket rendszeresen látogatok, de akkor sosem lenne vége a listának

6 megjegyzés:

Limara írta...

Köszönöm Drága! :)) Tudod, hogy ez kölcsönös! :)))Ráadásul mi abban a szerencsés helyzetbenvagyunk, hogy személyesen is ismerjük egymást:)

Brigitta írta...

Én is köszönöm Neked,és örülök,hogy ezt tudhatom!:)

ivan írta...

repinecLelki ismeret furdalásom van,mindig beszoktam nézni hozzád,de ma majdnem kimaradt,így csak késő délután láttam meg,hogy
általad is díjazott lettem(ma kaptam a Vikitől is.)Hát nagyon megvagyok illetődve,azt hiszem most zavarban vagyok,( lehet,hogy sütnöm kell,vagy netán főzni?)
Valikám. Nagyon köszönöm,hogy ezen a "fórumon" is megtisztelsz,ígérem,hogy ezek után sem fogok beleszólni a gasztró tudományodba,(de ez fordítva nem áll fenn.)Köszi,köszi,köszi.watip

Viki írta...

Vali! én gratulálni jöttem Hozzád, s elmondani, hogy már délelőtt is itt töltöttem az időm egy részét, s mire oda került volna a sor, hogy megdicsérjem frissen feltett fotódat (Most megteszem: nagyon csini vagy), addig elszólitott egy másik kötelesség. Most bepótolok mindent, még azt is, hogy igenis tudom ám, hogy tesók vagytok :))) Hozzád receptért, Ivánhoz humorért járok. Mindkettőtöknek köszönöm.

Daisy írta...

Nagyon szépen köszönöm! Hálátlannak tűnhetek, mert mindég későn válaszolok, de, ha még később is reagálok, azért mindég csuklom egyet, ha rám gondolsz.

Kiskukta írta...

Köszönöm szépen!