2009. június 9., kedd

Hetet egy csapásra

Vattacukor azaz Fruzska kért meg arra, hogy áruljak el 7 dolgot magamról, amit csak a család tud rólam.

1. Türelmetlen vagyok. Ha valamit szeretnék, azt a lehető leggyorsabban szeretném. Persze aztán megpróbálok az érzéseimen uralkodni és türelemre inteni magamat. Néha már sikerül.

2. Rossz helyre születtem. "Előző" éltemben medve képében élhettem. Ha 25 foknál kevesebb van, én megfagyok. Legszívesebben 8 pléd alól kukucskálnék ki vagy valamilyen jó kis meleg barlangban vészelném át a hideget. Egyidőben felváltva tekergettük a párommal a termosztátot, ő le, én fel. Most már megállapodtunk egy középértékben. Ő sosem fázik, nem is tudja valójában elképzelni, hogy milyen az.

3. Szeretek konyhai eszközöket vásárolni, ha meglátok valami új dolgot, hát komoly erőfeszítésembe kerül, hogy lebeszéljem magam. Most már időnként az már visszatart, hogy nincs hová rakjam. Meg néha a józan eszem.

4. Mostanában csak a "rövid" és a "hosszútávú" memóriámmal vagyok gondban. Többi rendben van.:)

5. Imádok olvasni, de az a családra veszélyt jelent, mert ha belemélyedek egy könyvbe, akkor én se látok, se hallok. Képes vagyok egy huzamban kiolvasni vagy legalábbis napokig és hajnalig csak a könyv van a kezemben. Ezért a nagyobb terjedelmű könyveket csak a szabadságom alatt veszem elő.

6. Beszélni jobban szeretek mint írni. SMS-t meg főleg. Az én SMS-im körülbelül így néznek ki, hogy: jó, rendben, igen, ok, nem, majd hívlak.Tavaly a kisebbik lányomnak valahogy a szülinapját "elfelejtettem", azaz később jutott eszembe. Írtam neki, hozzám képest egy hosszú SMS-t és(4 hosszú mondat volt) rögtön tudta, hogy nagyon furdal a lelkiismeret. Általában a pontos dátumokkal is bajban vagyok.

7. Érzékeny vagyok. Egy megjegyzés, egy rossz gesztus is nagyon érzékenyen tud érinteni. Éjszakákat tudok rajta töprengeni. Lelkileg megvisel, ha a barátaim elhanyagolnak.

A csapás iránya:
Napmátka
Torkos Kuckó
Katakonyha
Mennyei Mignon
Pákosztos Macska

9 megjegyzés:

Névtelen írta...

Öröm volt olvasni téged:)

Vali írta...

Köszönöm Fruzsi. Szavaztam.:)

nelly írta...

Én is érdeklődve olvastalak! Mit meg nem tud az ember lánya Rólad!?!

Vali írta...

Szia Nellykém!
Látod kiszedik belőlem a titkaimat.:)

Kata írta...

Valika, neked is írom, hogy én egyszer már írtam ilyet(de örülök, hogy rólad is olvashattam):
http://katakonyha.blogspot.com/2008/10/7-dolog-magamrl.html

Vali írta...

Látod, hogy igaz amit a memoriámról írtam.

Kata írta...

:))

Renata Kalman írta...

én is Rád gondoltam, de látom már megírtad...

http://lettudatoskonyha.blogspot.com/2009/06/kulisszak-mogott-avagy-7-dolog-magamrol.html

erős ildikó írta...

Nagyon szépen köszönöm, és jelentem: megírtam!