2011. január 24., hétfő

Még meg vagyok

Elég régen írtam bejegyzést a blogomba. Nem azért, mert elkerülöm a konyhát, de semmi új dolog nem került most az asztalra. Az ünnepek után nem kívántunk komoly ételeket. Levesek voltak, valamilyen desszerttel (rizskoch, palacsinta, puding). Aztán meg főzelékek.
Sütni azért sütöttem, kenyeret, zsemlét.
Íme a bizonyíték:


Szalagos fánkot Limarától.   
Búzapelyhes kekszet.

 Krémsajttal készült fánkot. (ami elfogyott, de felejthető) Nem lesz rendszeres vendég nálunk.

Sodort tésztából készült croissant, sajttal, sonkával.

 

7 megjegyzés:

Dió Bisztró írta...

Vali! Csodálatos, szuper, nagyszerű, gyönyörű!!! CSak ennyi!!!Egyik szebb, mint a másik, érzem a friss kenyér illatát:DD

Marika63 írta...

Ha nem is írtál a blogba, azért szépen termeltél, sok-sok finomságot.

Kriszta írta...

Nagyon szépek!
Nézz be hozzám,meglepi vár!

Viki írta...

Azért én már hiányoltalak :)))) Nem is láttalak azótal ahogy "lecsípted" a kenyerem javát :))))))

Nagyon gusztákat sütöttél, de nekem most a zsemllék a favoritok, s a Tied nagyon szuper :))

Viki írta...

Azért még, hogy többesszám a zsemlék, nem kellett volna így írnom: zsemllék :))))) szóval, ZSEMLÉK !

Bianka írta...

Gyönyörűek

kikus írta...

A croissant naggggyon fini volt!
A sajtkémes cucc tényleg nem rossz, de felejthető. Kísérletnek és egy tízórainak jó volt :)))))