2009. január 7., szerda
Csirkemell salátával
Hát a fotó nem lett tökéletes, hanem ami a tányéron volt, mert már csak hült helye van, az már sokkal jobb volt.
Eddig még (kb. 3 napja) megpróbálunk a párommal kimélőbb étkezésre áttérni.
2 napig Dubarry csirkemellet ettünk (szerencsére nagyon szeretjük).
A hidegben reszkető kocsonyákat meg bevittem a kollegáknak, nehogy elcsábuljunk. Szaszi kenyér is elfogyott és senki nem reklamált, nem követelték a fehér kenyeret. Most sül az ismétlés, de egy kis pírított darabolt diót dagasztottam bele.
1 csirkemellet 4 felé vágtam, zacskó és klopfoló segítségével vékonyra vertem és az alábbi pácba tettem 3 napra.
olívaolaj
bors
dijoni mustár
chilipehely
Grillserpenyőben miután megsóztam a csirkéket, hirtelen megsütöttem.
A salátát apróra téptem, koktélparadicsomokat négyeltem, füstölt sajtot kockáztam, napraforgót pírítottam, megsóztam, majd tökmagolajjal meglocsoltam.
Az ízén kivül az elkészítés ideje tetszett legjobban.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
2 megjegyzés:
Nekem úgy együtt minden tetszik! a chilipehelyre kíváncsi lennék!
Köszönöm Erika! Finom is volt. Chilipelyhet a nagycsarnokban vettem, az ázsia boltban.
Megjegyzés küldése