2011. november 21., hétfő

Vitamin fagyasztva

Szombaton végre kijutottam a bio piacra. Vettem 2 kg citromot. A héja már illuminált állapotban van, mert ázik az alkoholban egy részét pedig összedaráltam cukorral. . Limoncello lesz belőle karácsonyi ajándéknak. Tavaly is nagy sikere volt. A levét párom hősiesen kifacsarta a robotgéppel.
Én meg ma szépen pici kis lezárható zacskókba adagoltam és ment a fagyasztóba. Most ismét jó ideig lesz kezeletlen citrom levem.

9 megjegyzés:

Edó írta...

Nagyon klassz!!

Biró Anikó írta...

Ez az igazi termeszetes citromle...nagyon szuper;)

Colors in the Kitchen írta...

de jó lehet! nekem sajnos nincs fagyasztóban erre kapacitás, de amint lesz én is élek majd a lehetőséggel :)

Tálaló írta...

Ez nagyon jó ötlet,és külön jó,hogy kis adagokban fagyasztottad le.

ancifalatkai írta...

Hát ez eszméletlen cuki! :)

Névtelen írta...

Nagyon jó ötlet. Én is szeretném megvalósítani. Hol lehet ilyen kisméretű,erős, és jól záródó zacsit kapni a citrom levének, mint amibe Te tetted?

Maryenne írta...

Nagyon jó ötlet Vali! Ügyes vagy!

Bianka írta...

Ötletes

Daisy írta...

Mond csak, aludni mikor szoktál?