2009. február 1., vasárnap

Szalagos fánk szívesen














Egy hete nézegetem, hogy már milyen sokan megsütötték a farsangi fánkot. Eljött az ideje, hogy nálunk is az étlapra kerüljön. Limara receptjét használom már egy éve, nem csalódtam benne.
Nyáron annyi lekvárt tettem el, hogy 2 évig biztosan kitart. Málna lekvárral kínáltam.

8 megjegyzés:

Limara írta...

Gyönyörűek! :))

miniMálna írta...

pont azt akartam mondani, mint Limara. Gyönyörű! Valentin nap még beleesik a farsangi időszakba, és nincs olyan, aki ne örülne egy finom szív alakú fánknak :)

erika írta...

Remek ötlet! Hmm. és a málnalekvár...

Vali írta...

Köszönöm! Már felét el is tüntettük.:)

KataKonyha írta...

Vali, hogy csinálod szív formára? Tök jó! (mondanák a gyerekeim, én meg eltanultam tőlük...)

Vali írta...

Szia Kata!
Nagy szív kiszúróval csináltam.
Ez a szójárás nálunk is dívik.:)

Limara írta...

szia! Küldtem neked megint egy kérdést! :))

KataKonyha írta...

Szia Vali! Remélem, nem beteg vagy, hogy eltűntél?! Van a számodra egy játék nálam, nézz be hozzám:)