2010. szeptember 6., hétfő

Igazam volt, hogy dohogtam

Nem régen panaszkodtam, hogy uncsim szülinapjára nem én csinálhatom a tortát, mert a játszóházban ahol most tartottuk (soha többet) nem vihettünk saját készítésű tortát. Mint később kiderült apró sütit sem lehet vinni. Pedig azt eddig úgy tudtuk, hogy lehet. Ráadásul nem vihetsz más cukrászdában készített tortát sem. Itt kell megrendelned.
20 szeletes egyszerű csoki tortát rendeltünk, mert azt általában szeretik a gyerekek.
1 szelet pizzát kaptak a gyerekek, ez volt "csomagban" amit kiajánlottak.
Miután lezajlott a tűzi játék, felszelték a tortát, én fotóztam. Lányom és a barátnője szólt, hogy kóstoljam meg a tortát. Nem érzek valami fura ízt?
A CSOKIS PISKÓTA DOHOS volt. Addigra persze a gyerekek nagy része megette vagy ott hagyta.
A méregtől nem láttam. Azért fogadtuk el a feltételeket, mert azt gondoltuk, hogy ez egészségügyi előírás, hogy bizonyítani lehessen, hogy honnan való a torta. Azt nem gondoltuk, hogy ilyen pocsék tortát kapunk 7000 Ft-ért.
Nem mi akartunk játszóházba menni, uncsim kérése volt. SOHA többet, legalábbis szülinapot nem tartunk ott. 
Nem balhéztunk, mert nem akartuk a gyerek örömét elrontani, a tanulságot levontuk.

9 megjegyzés:

Limara írta...

Nem volt véletlen, hogy sem tortát, sem mást nem lehet vinni, abban mi az üzlet nekik? Jobb hétezerért dohos tortát felszolgálni.... Gusztustalanok!
Azt azért megérdemelnék, hogy kiírd a nevüket!

Andi írta...

Döbbenet!
Én szóltam volna biztos, ha nem is akkor később!
Sajnálom, hogy így jártatok!

Moha írta...

Jaj Vali nagyon sajnálom, hogy így jártatok, bár nem vagyok meglepve.

Limarával egyetértve legalább írd körül a helyet és a nevüket, hogy rá lehessen ismerni.

Én biztos nem hagytam volna szó nélkül, persze nem a gyerek előtt. Felháborító az egész!

Bianka írta...

Sajnálom, mekkora pofátlanok, de én is szóltam volna. Nem a gyerekek mellett, de félrevonulva tuti nem tették volna zsebre, amit mondok. Még jó, hogy nem betegedtek meg.

Brigitta írta...

Egyetértek a lányokkal,ez felháborító! Tuti beolvastam volna szépen finoman én is!

Mary írta...

Egyszerüen felháborító!
Szerintem is szólni kellett volna!
Még szerencse, hogy nem lett baj!

Névtelen írta...

Szia BEZSAM!
Egyetertek a tobiekkel.Azonnal reklamalni kellett volna!Lanyok! Barhova mentek etkezni, cukraszda IS stb. a penztari befizetesi blokkot MINDIG kerjetek el. EZ a bizonyitek ha esetleg beteg lenne vki az elfogyasztott termektol. CSAK IGY tudsz reklamalni is es feljelentest tenni. Amit en tettem volna: Blokk+ azonnali reklamalas+ a tortaszeletet elraktam volna es a Kojal vagy mi a mano aki az ilyen minosegi es jarvanyugyi dolgokat vizsgalja bejelentest tettem volna. Gondoljatok ra, hogy egy tomeges etelmergezest kaphattatok volna.FOOOLEG gyerekek! Ezert oltari pipa vagyok.
Ami ilyen "konnyen megtortent, maskor is megtortenhet, mert nincs visszajelzes az eladoknak ill a tulajnak. Akkor majd magukala kaptak volna. Raaadasul igencsak buzlik a dolog hogymeg egy sajat sutiket SEM vihetnek a csaladok elfogyasztasra ."Biznisz"buze van.Szegyenlhetik magukat, dehat ezt ugysem teszik. Penz beszel a kutya... En mindenesetre egy ujsagban reklamot "" csinalnek roluk.Sajnallak hogy igy elszurtak az unnepeteket. ILDIKO

Vali írta...

Igen tudom, hogy reklamálni kellett volna. Ott voltunk 12 gyerekkel, miközben otthon meg a másfél hónapos kicsi akihez időben vissza kellet érni. Mi voltunk a sofőrök is. Ha most itt elkezdünk reklamálni akkor ki tudja mikor lesz vége. Így is mire összeszedtük őket majd egy órába telt. Őszintén megmondom nem volt kedvem felhúzni magam, mert akkor nehezen állok le. Ez a XVII. kerületben volt.

Kiskukta írta...

Nem semmi!