2011. május 8., vasárnap
Pillecukros csokikrém
Pillecukros csokikrém Nigellától
Hozzávalók:
75 g pillecukor
125 g csokoládé
25 g vaj
30 ml forró víz
2 dl tejszín
(én most tejcsokoládé és keserű csokoládé keverékével készítettem, mert a családban azt jobban szeretik)
A tejszín kivételével mindent egy jénaiba tettem és vízgőz felett állandó keverés mellett megolvasztottam. Eltart egy darabig míg a pillecukor egyneművé válik a csokival. Félre tettem hűlni. Felvertem a tejszínt és a kihűlt csokikrémhez kevertem. Poharakba adagoltam és ment a hűtőbe.
Fehér csokiba mártott fél eperrel és mentalevéllel díszítettem.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
4 megjegyzés:
Istenien jól néz ki.
Finom lehet, látványra nagyon guszta
Nah, nézz oda! Milyen vaksi vagyok én!:) Napok óta várok erre a receptre, most meg nem veszem észre... A Nigella-féle krémet!!:)
Köszi, Valika, hogy feltetted:))
isteni!!!
Megjegyzés küldése